пʼятницю, 17 вересня 2021 р.

«World Cleanup Day»

 

«World Cleanup Day»

18 вересня 2021 року Україна разом з мільйонами активістів 180 країн світу виходить на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Мета заходу - очистити планету від сміття, формувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та зменшити негативний вплив людини на навколишнє середовище.
Для здобувачів освіти проведено класними керівниками загальношкільний урок "Дбаємо про природу разом". Урок спрямований на виховання гуманного ставлення до природи, збереження її краси.
17 вересня, напередодні визначної дати, педагогічний колектив, вихователі, учнівська родина, вихованці закладу дошкільної освіти, працівники школи, активно долучились до упорядкування пришкільної території та території с. Мануйлівка. Всі активно працювали, працювали на результат. Чиста алея яка веде до закладу, упорядкована пришкільна територія - спільна праця кожного працівника, учня, вчителя Мануйлівської гімназії.
За активну трудову діяльність кожен класний колектив та вихованці ЗДО будуть відзначені подякою за активну і результативну участь у «World Cleanup Day».

Немає коментарів:

Дописати коментар