пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

Перший дзвоник покликав за парти

Перший дзвоник покликав за парти

1 вересня як завжди школи району відчинили свої двері перед учнями. Маленькі хлопчики у вишиванках та дівчатка з величезними бантами, букети квітів у кожній дитячій руці, посмішки на обличчях та перешіптування старшокласників, подекуди - збентежені очі малечі, батьки, вчителі... Ніби, все, як завжди і щороку все по-новому, все вперше.



Для багатьох першокласників, які цього дня вперше переступили поріг Мануйлівського навчально-виховного комплексу все викликало цікавість - урочисте винесенння державного прапора та прапора школи на майданчику перед навчальним закладом, лінійка, привітання, вірші у виконанні cтарших товаришів. Звертаючись до присутніх на святі батьків та учнів, директор школи Т. Б. Грузін зазначила, що навчальний заклад пишається своїми випускниками, а набуті ними знання допомагають їм без проблем поповнювати лави студентів престижних ВУЗів країни. За традицією під оплески присутніх вона нагородила грамотами і подяками найкращих і найактивніших учнів, переможців і призерів різноманітних змагань і конкурсів. 


Нашій школі вже багато років, але щороку в цей день вона радо зустрічає учнів і вчителів охайними та впорядкованими класними кімнатами, - говорить Тетяна Борисівна. - В першу чергу це заслуга самих учнів, їх батьків, а також спонсорів, серед яких Маловисківська районна рада, Авсейцев В. П. (ТОВ «Карат»), Васіч П. В. (ПП «Васіч»), Ніколенко М. В., саме ці люди систематично надають допомогу у зміцненні матеріально-технічної бази школи. Не з порожніми руками завітали спонсори НВК і на свято першого дзвоника. Привітавши присутніх з Днем знань гості подарували першокласникам комплекти ігрових матеріалів й надали кошти на солодкий стіл. А потім були традиційні подарунки першачкам від майбутніх випускників, квіти вчителям, і дарунок для всіх присутніх флешмоб від учнів 1 класу до якого вони запрошували всіх бажаючих. Після того як пролунав Перший дзвоник,  школярі разом зі своїми першими вчителями вирушили у класи на перший урок. 


Немає коментарів:

Дописати коментар