субота, 19 березня 2016 р.

Мануйлівські школярі долучилися до «Години землі»

Мануйлівські школярі долучилися до «Години землі»
Година Землі – це найбільший у світі природоохоронний рух, започаткований Всесвітнім фондом природи WWF. Вперше «Годину Землі» провели в австралійському Сіднеї у 2007 році. З ініціативи одного міста вона переросла у всесвітню подію, до якої приєдналися вже 172 країни і більше 7000 міст та містечок по всьому світі. Україна вперше підтримала кампанію у 2009 році.



В передостанню суботу березня  «Година Землі» закликає всіх вимкнути світло на одну годину, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу. Ця символічна подія об’єднує людей світу, незалежно від віку, статі, культури чи релігійних вірувань. 
Вчителі Мануйлівського НВК  розповіли учням, що «Година Землі» створена не тільки для того, щоб вимикати світло. Одна година без світла має заохотити до обʼєднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату на нашій планеті.
В рамках акції в НВК учнями 8-9 класу під наставництвом вчителя біології Кучер О. М. проведена лінійка для молодших школярів, в ході яких вручили кожному школярику пам’ятку «Година Землі».




Немає коментарів:

Дописати коментар