пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

Всесвітній день волонтера

Всесвітній день волонтера


Волонтер - це людина, що вміє допомагати іншим, розуміє чужі проблеми, вислуховує, вміє вселяти надію, віру тим, хто впав духом. Твої проблеми – це і його проблеми. Волонтер – товариш, опора, надія кожного. Волонтер несе цікаву інформацію: як залишатися здоровим; як захистити себе від різних захворювань, як подолати шкідливі звички, як бути цікавим співрозмовником.

     


В останні десятиліття у нашому районі різні громадські організації та окремі державні структури залучають до реалізації своїх програм чи проектів здебільшого учнівську молодь. Певний досвід волонтерства набув центр учнівського самоврядування «Сонячна Країна». Традиційно волонтерські загони НВК проводить заходи присвячені Великій Вітчизняній війні, акції милосердя, такі як "Зірка пам'яті", "Армія з народом - народ зі своїм військом!", "Подаруй тепло бійцю!", "Лист солдату", акція "Годівничка" та інші. 



Цього року в Мануйлівському НВК до дня волонтера була проведена святкова лінійка на якій були нагороджені грамотами кращі учасники волонтерського руху школи. Після лінійки відбулась презентація роботи волонтерських загонів школи, яка розмістилась на стенді «Волонтерський рух».







Немає коментарів:

Дописати коментар