суботу, 11 вересня 2021 р.

День фізичної культури та спорту

 День фізичної культури та спорту

Суттєве значення в патріотичному вихованні має фізична підготовка сучасних школярів. День фізичної культури і спорту, який відзначається в другу суботу вересня, покликаний виховувати молоде покоління національно-свідомими громадянами-патріотами.
Про Україну – сильну і спортивну державу, про олімпійців, які примножують славні традиції вітчизняного спорту, прославляючи Україну в світі, про здоров'я та гарне самопочуття, яке спорт дарує людині, розповідали під час виховних заходів учням напередодні Дня фізичної культури та спорту педагогічні працівники КЗ "Мануйлівська гімназія-заклад дошкільної освіти" Маловисківської міської ради.
Учнівська та педагогічна родина долучилась до ранкових флешмобів "Заряд бодрості". Всі діти і педагогічні працівники робили зарядку під запальні музичні композиції.
Для учнів закладу вчитель фізичного виховання Кудряченко О.О. провів спортивні змагання "Найспритніші", під час яких діти мали змогу позмагатись один з одним в різних спортивних естафетах.
По закінченню змагань кожен клас організував "Бліц пікнічок" на свіжому повітрі.
Мета проведених таких заходів зі здобувачами освіти - це перш за все просвітницька робота щодо збереження та примноження власного здоров`я, пропаганда різноманітних видів спорту, формування мотивації до занять спортивними видами діяльності, донесення до учнів цікавих фактів про відомих представників спорту нашого краю, області, країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар