неділю, 17 вересня 2017 р.

Тиждень безпеки життєдіяльності «Ми – за безпеку руху!»


«Ми – за безпеку руху!»



На виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, Маловисківського РВ УДСНС України у Кіровоградській області від 28.08.2017 року № 340/15 «Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності у навчальних закладах району у 2017/2018 навчальному році», наказу начальника відділу освіти, молоді та спорту Маловисківської РДА № 343 від 23.08.2017 року та з метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, з 11 по 15 вересня 2017 року у Мануйлівському НВК проходить тиждень безпеки дорожнього руху під гаслом «Ми – за безпеку руху!».





- Учні НВК на класних, виховних годинах, бесідах опрацьовували теми:


- година спілкування «Як правильно переходити дорогу»;

- бесіда «Безпека починається зі звички» ;

- хвилинки-цікавинки « З історії виникнення транспорту»;

- бесіда «Дотримуйтесь правил дорожнього руху»;

- бесіда «Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху»;

- бесіда «Дорожні знаки знаємо і правила вивчаємо»;

- бесіда на тему: «Попередження дорожньо-транспортного травматизму»;

- бесіда «Правила руху завчи до ладу, щоб не потрапити раптом в біду!»;

Також між учнями НВК пройшов конкурс дитячого малюнка «Знай дорослий, знай дитя: Безпека руху – це життя».




Шкільне самоврядування з числа учнів 10 класу під керівництвом педагога-організатор   Ліпіна Ю. М. провели пізнавально–інформаційну лінійку і нагадали дітям що потрібно виконувати й дотримуватись правил дорожнього руху. Дітям розказували про світлофор, поведінку в транспорті, пішохідний перехід. Пройшов конкурс загадок. Школярі правильно відгадали всі загадки.





Медична сестра НВК Ляшецька О. А. провела практичне заняття з надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод: «Знаю, вмію, врятую».



   



Класними керівниками та вихователями проведено інструктажі з безпеки життєдіяльності щодо дотримання Правил безпеки дорожнього руху. Заходи, які проводяться під час Тижня безпеки дорожнього руху, сприяли формуванню у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров’я, популяризації правил дорожнього руху серед вихованців НВК, формуванню адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар