понеділок, 16 листопада 2015 р.

В Мануйлівському НВК вшанували пам'ять загиблих у Парижі хвилиною мовчання

В Мануйлівському НВК вшанували пам'ять загиблих у Парижі хвилиною мовчання



О 12-й годині у понеділок, 16 листопада, учнівський та педагогічний колектив Мануйлівського НВК вшанували хвилиною мовчання пам'ять жертв терористичних атак у Парижі.
Теракти в Парижі сталися пізно ввечері 13 листопада. Кількість жертв, за різними даними, оцінюється від 120 до 153 осіб. Близько 200 людей поранені, 80 з них – у важкому стані. Теракти відбулися у 9-х місцях одночасно: у концертній залі «Батаклан», де відбувався великий концерт; на кількох вулицях в центрі Парижа; біля Стад де Франс, де проходив товариський футбольний матч між Францією та Німеччиною.
Врахувавши складність організації и виконання терактів американська розвідка схильна думати, що за цими терактами стоїть не "Ісламська держава", а "Аль-Каїда". Про це з посиланням на високопоставлене джерело в національному центрі по боротьбі з тероризмом повідомив американський канал NBC.
Президент України Петро Порошенко дав доручення посилити заходи безпеки по всій країні. Міністерство закордонних справ оприлюднило рекомендації громадянам України у зв’язку з терористичними актами у Франції.



Немає коментарів:

Дописати коментар