середа, 23 вересня 2015 р.

Свято осені

Свято осені


У житті кожного із нас свято займає особливе місце, адже воно є символом торжества любові до життя, добра над злом, оптимізму. З нетерпінням чекали вихованці Мануйлівського навчально-виховного комплексу свято «Урожаю» яке щорічно проходить в стінах школи.


І дорослі і малі, цілі родини прийшли святкувати разом з дітьми. Розмаїття овочів і фруктів, домашньої випічки, чудові композиції з квітів вражали глядачів і відвідувачів ярмарки, яка була проведена після закінчення свята. Свої композиції діти готували самі і за допомогою батьків, фантазія дітей не мала меж.
Під керівництвом педагога-організатора, вчителя музичного мистецтва            Ліпіна Ю. М. діти виконали музично-пісенну композицію, присвячену осені. У святі взяли участь і найменші вихованці дитячого садочка, вони виконали танок осінніх листочків тим самим дякуючи осені за щедрий урожай.



Радість від побаченого й почутого, чудовий настрій, веселощі – все це об`єднує дітей, родини, гуртує добрих знайомих і друзів, ще раз звертає нашу увагу до витоків духовності і всеперемагаючу силу добра і єдності.

Немає коментарів:

Дописати коментар