середу, 9 травня 2018 р.

День пам'яті та примирення. 73 річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

День пам'яті та примирення. 73 річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні



З нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом в НВК проведено ряд заходів, метою яких було гідне вшанування подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, ветеранів війни та увічнення пам’яті загиблих.



Протягом тижня  педагог-організатор Ю. М. Ліпін та актив учнівського самоврядування організували проведення загальношкільної лінійки «Безсмертна велич перемоги». Учні разом з класними керівниками приєднались до акція виготовлення маків - символів пам’яті «Квіти гордості, пам’яті і пошани».Члени історичного гуртка (керівник П. І. Постолюк) провели для учнів виставку знахідок часів Другої Світової війни. Діти з захватом розглядали залишки боєприпасів, частини амуніції солдатів Радянської армії та інші прежмети виставки. 



Вчитель історії П. І. Постолюк провів музейні уроки для учнів школи «Через війну вели дороги, щоб квітло сонцем свято Перемоги».


            Відбулося засідання учнів 10-11 класів за круглим столом «прагнення до свободи вчора, патріотизм і нездоланність сьогодні – гідна Україна завтра».



9 травня учні та педагоги НВК взяли участь в  урочистій ході до  пам’ятника воїнам-односельцям в с. Мануйліка на мітинг присвячений Дню Перемоги!




Немає коментарів:

Дописати коментар