пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

Новий рік - пора чудес!

Новий рік - пора чудес!



Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки.
Щороку педагогічний та учнівський колективи сумлінно готуються до Новорічних свят.
З 26 по 28 грудня у НВК відбувалися свята - новорічні ранки 1-4 класів, вечори для учнів 5-11 класів, вітальна програма для благодійників які допомагають школі.
Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.
На початку кожного свята, зі словами привітання,  до  гостей  зверталася  
директор школи Грузін Тетяна Борисівна  яка вітала усіх із наступаючими святами.
Святкові заходи для учнів 1-4 класів традиційно відбулися за участю батьків та великої кількості малечі. Діти співали пісень, танцювали, грали в ігри та весело і гамірливо провели час.


 Усі діти з нетерпінням чекали, коли нарешті Дід Мороз разом зі Снігуронькою почнуть із червоного мішка діставати солодкі подарунки.
    Учні 5-11 класів також святкували весело. Святкові постановки , вікторини,  розважальні програми - не весь перелік новорічних забав, які вони готували разом зі своїми класними керівниками.



Старшокласники порадували нас своєї безпосередністю та сучасністю виступів.
28 грудня актив учнівського самоврядування привітав благодійників з наступаючими святами. В програмі звучали новорічні віншівки, вірші, гумористичні інсценізації. 


Закінчились свята позитивним настроєм, адже у передноворічні дні навіть дорослі вірять у чудеса.  


Немає коментарів:

Дописати коментар