субота, 17 вересня 2016 р.

«Азбука безпеки на дорозі!»

«Азбука безпеки на дорозі !»



«Азбука безпеки на дорозі !» Під таким гаслом у Мануйлівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів» з 12 по 16 вересня 2016 року пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності.
Усі проведені  заходи впродовж тижня спрямовані на попередження дитячого травматизму та смертності на дорогах, покращення знань правил дорожнього руху й поліпшення дорожньої безпеки.
           У понеділок, 12 вересня на загальношкільній лінійці було повідомлено про відкриття Тижня безпеки та оголошено план роботи.
           У рамках Тижня БЖ класні керівники провели тематичні бесіди, години спілкування, виховні години щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму.



          У бібліотеці школи протягом Тижня працювала виставка-огляд літератури на тему: «Дай руку, вулице!» (бібліотекар Туменко О. А.).
         Юні художники 2-4 та 5-8 класів продемонстрували свої знання з правил дорожнього руху у малюнках, взявши участь у конкурсі малюнків.


          Закінчився тематичний тиждень  з перегляду учнями 4-11 класів навчальних відеороликів про безпеку руху на дорозі, про правила їзди на велосипеді, про правила ввічливості на дорозі та в транспорті.




          На загальношкільній лінійці були підведені підсумки проведених заходів та було оголошено про закриття Тижня БЖ.


          Хоч Тиждень безпеки дорожнього руху в школі закінчився, та ми, учні, повинні не забувати про правила безпеки ніколи і завжди дотримуватись.

Немає коментарів:

Дописати коментар