пʼятницю, 26 січня 2018 р.

Загальношкільні батьківські збори

Загальношкільні батьківські збори



24 січня в Мануйлівському НВК були проведені  загальношкільні батьківські збори.  З першим питанням порядку денного   про особливості нового Закону України «Про освіту»  виступила директор НВК Т. Б. Грузін. Вона ознайомила батьків зі змінами які вже є і які чекають учнів у новому навчальному році.   


Звіт про рівень якості знань учнів за І семестр,  підготовку  учнів до ДПА та ЗНО  доповіла заступник директора з навчально-виховної роботи  Н. В. Бузько.  Про шкідливі звички тютюнопаління розповіла під час виступу психолог О. М. Грузін та учні старших класів. Присутні дізнались про те, як виявити що в дитини є шкідливі звички, та як з цим боротися. 


 На зборах слухалось також питання про спільну роботу школи та сім’ї з питань виховання дітей. Дане питання розкрив педагог-організатор Ю. М. Ліпін. Він розповів присутнім про відповідальність яку вони несуть за виховання дітей, про те, що батьки повинні активно долучатись до виховання дітей, тому, що процес виховання - це процес двосторонній. Останнім питанням директор НВК звітувала про матеріальну допомогу  яку отримала школа. Наголосила на тому, що вся інформація про фінансову звітність викладається на офіційному сайті НВК.


Немає коментарів:

Дописати коментар